Αγώνας δρόμου Τιμής και Μνήμης

Share:

Αγώνας δρόμου Τιμής και Μνήμης των συμπατριωτών μας, θυμάτων Γερμανικής Κατοχής, διοργανώνεται από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Δήμος Λέσβου προσκαλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, να δηλώσουν συμμετοχή στον 2ο αγώνα δρόμου Τιμής και Μνήμης των Συμπατριωτών μας. Ο Αγώνας πού δεν  είναι ανταγωνιστικός αλλά συμβολικός θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. από την Γκεστάμπο (Βίλα Ηλιόπουλου στην οδό Νικολάου Βολογιάννη) στη Σουράδα και θα καταλήξει στο Μνημείο Εκτελεσμένων Συμπατριωτών μας στα Τσαμάκια.

Μετά την απονομή Διπλωμάτων και αναμνηστικών στους δρομείς, θα ακολουθήσει στις 11:30π.μ., επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμός κ. Δημάρχου, σύντομο ιστορικό από τον συγγραφέα Γιώργο Γαλέτσα, Προσκλητήριο Εκτελεσμένων και κατάθεση στεφάνων. Η εκδήλωση θα λήξει με τον Εθνικό Ύμνο από την Εθνοφυλακή Λέσβου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου γίνονται στα τηλέφωνα:

  • 6945 957500: Στεργίου Θεόδωρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
  • 6937 476075: Ιωσηφέλλη Αθηνά, Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς & ΚΕΠ

και στο email: ethel.genia@hotmail.com

Η συμμετοχή κάθε Σωματείου, κάθε αθλητή ενεργού ή παλαίμαχου, κάθε ενδιαφερομένου συντοπίτη μας, είναι ενέργεια τιμής σε όσους συμπατριώτες μας βασανίστηκαν και εκτελέσθηκαν υπερασπιζόμενοι τη Ζωή και την Ελευθερία.

Διαβάστε επίσης...

 

Έναρξη Πρωταθλημάτων  Α Λέσβου ,Α Λήμνου 16-17/10/21 και Β Λεσβου 23-24/10/2021

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ