Αιτήσεις μεταβολών

Share:

Από την Τρίτη 7/7/2020 θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΠΣΛ, οι αιτήσεις μεταβολών των σωματείων Α, Β κατηγορίας και Α1 Λήμνου.

Σε όλα τα σωματεία θα δοθούν δωρεάν από πέντε (5) αιτήσεις μεταβολών, ενώ όσα σωματεία ζητήσουν επιπλέον έντυπα θα πρέπει να καταβάλουν 2 ευρώ για κάθε επιπλέον έντυπο, ενώ θα πρέπει να μεριμνήσουν να διαθέτουν το αντίστοιχο ποσό για να ελαχιστοποιηθούν οι επαφές.

Η παραλαβή των εντύπων θα γίνεται μόνο από τον εκπρόσωπο του σωματείου και η παραμονή στα γραφεία θα είναι ολιγόλεπτη για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν από τις 3 Αυγούστου, αφού πρώτα έχουν συμπληρωθεί όλα τα στοιχεία και θα πρέπει να προσκομίζεται και δεύτερη φωτογραφία με την αρχική κατάθεση. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν στο δελτίο του παίκτη.

Όλες οι αιτήσεις θα κατατίθενται με διαβιβαστικό που θα αναφέρει το ονοματεπώνυμο των ποδοσφαιριστών και το καταθετήριο τραπέζης (Τραπ. Πειραιώς GR 4101727090005709027361509).

Διαβάστε επίσης...

  • Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία δυνάμεως μας ότι η Ε.Π.Ο αναστέλει τα πρωταθλήματα Β, Γ κατηγορίας γυναικών και όλα τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι νεοτέρας.
  • Επανεκκίνηση πρωταθλήματος για τη Γ Εθνική στις 11/04/2021.
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ