Ανακοίνωση επιτροπής Υποδομών

Share:

Μετά την συγκέντρωση των σωματείων για την  κλήρωση των πρωταθλημάτων Προπαίδων – Τζούνιορ και συζήτηση της Επιτροπής Υποδομών  με τα παρευρισκόμενα σωματεία και ενημέρωση του ΔΣ της Ένωσής μας, σας γνωρίζουμε συμπληρωματικά εκτός από την Προκήρυξη του πρωταθλήματος , τα παρακάτω :

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους . Οι αγώνες της κάθε αγωνιστικής θα διεξάγονται στο ίδιο γήπεδο (1ηαγωνιστική ,1ος όμιλος γήπεδο Γ. Σκούφου ή Ενωσιακό), (2ος όμιλος γήπεδο Παπάδου) και (3ος όμιλος γήπεδο Καλλονής με ώρα έναρξης 09.30 – 11.00 – 12.30 οι πρωινοί  και 16.00 – 17.30 – 19.00 οι απογευματινοί).

Για τον αγώνα θα χρησιμοποιείται το πλάτος του γηπέδου με χάραξη από περιοχή σε περιοχή.

Οι διαστάσεις εστίας τέρματος θα είναι 5×2. Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν στο ΦΑ μέχρι 18 ποδοσφαιριστές.

Η κάθε ομάδα θα πρέπει να κάνει τις αλλαγές της σε τρεις διακοπές του αγώνα σύνολο 6 κατά την διάρκεια του αγώνα τρεις για κάθε ομάδα. Επιτρέπεται και η ταυτόχρονη αντικατάσταση ποδοσφαιριστή και των δύο ομάδων.

Η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί είναι η Νο 4.

Οι ομάδες χρησιμοποιούν κατά την έναρξη του αγώνα από 9 παίκτες (8 +1 τερματοφύλακα).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 ομίλους. Οι αγώνες της κάθε αγωνιστικής θα διεξάγονται στο ίδιο γήπεδο. Όπως αναφέρεται  για Προπαίδες.

Η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Νο 4. Στο πρωτάθλημα Τζούνιορ η κάθε ομάδα δηλώνει μέχρι 18 παίκτες.

Οι προπονητές των ομάδων πρέπει να είναι εφοδιασμένη υποχρεωτικά με ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που εκδίδεται από την ΕΠΣΛ.

Κατ΄ εξαίρεση και μόνο για εφέτος θα εκδοθούν ΔΕΛΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ μετά από προσκόμιση βιογραφικού και σε άτομα που δεν είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης...

Αλλαγή Αγώνα: Αετός Λουτρών-Αναγέννηση Γέρας 31/10/2021 15:00 Γήπεδο Λουτρών

Αλλαγή ώρας 31/10/2021  !!!

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ