Ανακοίνωση για τα σωματεία

Share:

Η ΕΠΣ Λέσβου ενημερώνει ότι στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα μπορούν να εισέλθουν και να παραμένουν στον πάγκο της ομάδας τους οι παρακάτω:

α) Ο προπονητής της ομάδας, αφού παραδώσει στον διαιτητή υποχρεωτικά το δελτίο πιστοποίησης εισόδου του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο που εκδίδεται αποκλειστικά από την ΕΠΣΛ.

β) Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, αφού παραδώσει στον διαιτητή υποχρεωτικά το δελτίο πιστοποίησης εισόδου που εκδίδεται από την ΕΠΣΛ.

γ) Ο εκπρόσωπος σωματείου ο οποίος θα πρέπει να παραδώσει υποχρεωτικά την ταυτότητα του στον διαιτητή και πρέπει να είναι μέλος του ΔΣ της ομάδας.

Οι γυμναστές και οι φυσικοθεραπευτές των σωματείων για να μπορούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να προσκομίσουν σύμβαση με το σωματείο η οποία θα έχει κατατεθεί στην ΔΟΥ. Τεχνικές συμβουλές μπορεί να δίνονται αποκλειστικά και μόνο από τον προπονητή εντός της τεχνικής περιοχής. Σε περίπτωση που το σωματείο δεν έχει γνωρίσει συνεργασία με προπονητή, στον αγωνιστικό χώρο εισέρχεται μόνο ο εκπρόσωπος σωματείου χωρίς να έχει δικαίωμα να δίνει τεχνικές συμβουλές.

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές των αγώνων έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ακριβή εφαρμογή των παραπάνω.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ