Ανακοίνωση για τη γυναικεία ομάδα “ΣΑΠΦΩ”

Share:

Όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «ΣΑΠΦΩ», να περάσουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ ΛΕΣΒΟΥ, στην οδό Ε. Βοστάνη 15Α, από αύριο 30 Ιουλίου 2019 και ώρα 10:00-13:00 για την παραλαβή και συμπλήρωση των εντύπων α) έντυπο για την έκδοση δελτίου και β) έντυπο για την κάρτα υγείας αθλητή.

Τα δύο έντυπα αφού τα συμπληρώσουν πρέπει να τα προσκομίσουν στην ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ έως 20 Αυγούστου 2019.

Επίσης, απαιτούνται 3 φωτογραφίες, φωτοτυπία ταυτότητας για τις ενήλικες ενώ για τις ανήλικες συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα.

Όσα κορίτσια έχουν δώσει ήδη φωτογραφίες θα τις παραλάβουν από τα γραφεία της ΕΠΣΛ μαζί με τα έντυπα για να τα συμπληρώσουν.

Επίσης, από αύριο θα ξεκινήσει η λειτουργία σελίδας στο Facebook, με την επωνυμία «ΣΑΠΦΩ» για την καλύτερη ενημέρωση όσον αφορά την ομάδα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΠΣΛ, ή με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΛ κ. Παναγιώτη Σάλτα και τον προπονητή κ. Γιώργο Κομνηνό.

Η πρόσκληση αφορά όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στις προπονήσεις και στις εκδηλώσεις της ομάδας μεχρι τώρα, αλλά και σε νέα άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ