Ανακοίνωση της Τεχνικής επιτροπής Μικτών Λέσβου

Share:

Την Τρίτη το απόγευμα διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής Λέσβου και του Οδυσσέα Ελύτη.

Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα με εκατέρωθεν φάσεις νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη 3-1 με σκόρερ για την Μικτή τον Δεληγιάννη, ενώ τα τέρματα του Ελύτη τα σημείωσαν οι Πολύζος Σ., Ιορδάνου Χ. και Ζάζα Μ.

Η αποστολή της Μικτής Λέσβου αποτελούνταν συνολικά από 27 παίκτες, 6 των οποίων ήρθαν από την Λήμνο για να συμμετέχουν στον παραπάνω αγώνα και σε προπόνηση. Οι 27 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: ΜΑΖΕΛΙ, ΜΕΛΙΓΟΝΙΤΗΣ, ΒΟΓΛΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ (Λήμνος), ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΗΣ, ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ (Λήμνος), ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ (Λήμνος), ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ, ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ, ΓΟΥΡΝΙΑΣ (Λήμνος), ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ (Λήμνος), ΖΑΧΑΡΟΒ, ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΓΚΑΓΚΑΡΑΣ, ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΛΕΜΟΝΟΣ, ΡΟΥΣΙ, ΚΡΙΑΡΗΣ (Λήμνος), ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧ., ΑΧΛΙΟΠΤΑΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΛΑΡΙ.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση – φιλικός αγώνας μεταξύ των γεννηθέντων 2005 – 2006. Επόμενη συνάντηση – προπόνηση των Μικτών ομάδων θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Τεχνικής επιτροπής Μικτών και οι Ενωσιακοί προπονητές Λέσβου Γιώργος Κομνηνός και Λήμνου Μιχάλης Νταλαμπίρας, με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς, ευχαριστούν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων που συμμετείχαν στις προπονήσεις και στους αγώνες των τουρνουά που συμμετείχε η Μικτή Λέσβου καθώς και τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τη Λήμνο με τον συνοδό τους και μέλος της τοπικής επιτροπής Λήμνου κ. Ιορδάνη Θωμαϊδη. Επίσης, ευχαριστούν τους γονείς όλων των παιδιών για την άψογη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα σε όλο το επιτελείο των Μικτών ομάδων.

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ