Ανακοίνωση

Share:

Η ΕΠΣ Λέσβου, μετά από δημοσίευμα της ιστοσελίδας LesvosPost.com στις 29-10-2019 στην στήλη «Μαιμού» του Στρατή Τσιντώτα, στη συνεδρίαση της 05-11-2019 του ΔΣ, αποφάσισε τα εξής:

Καταδικάζει και εκφράζει απερίφραστα τη δυσαρέσκεια του ΔΣ της ΕΠΣΛ  για τις δηλώσεις του κ. Στρατή Τσιντώτα στο πρόσωπο του ταμία κ. Αντώνη Γιαννάκη και κατ΄επέκταση όλων των μελών του ΔΣ. Όπως είναι γνωστό σε όλους και σύμφωνα με το καταστατικό και τους νόμους, ουδείς εκ του ΔΣ αμείβεται. Ο ταμίας της ΕΠΣΛ εργάζεται καθημερινά αφιλοκερδώς και υποδειγματικά με γνώμονα μόνο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.  Τα αναγραφόμενα του κ. Τσιντώτα αποτελούν κατασυκοφάντηση του κ. Γιαννάκη και σπιλώνουν το όνομα του στην κοινωνία της Λέσβου και όχι μόνο.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω δημοσιογράφος προβαίνει σε συκοφαντικές, ψευδείς και υποτιμητικές δηλώσεις και ειδήσεις σε βάρος και άλλων μελών του ΔΣ της ΕΠΣΛ, αποφασίστηκε από το ΔΣ να κινηθεί νομικά κατά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αλλά και του κ. Τσιντώτα,  ώστε να αποκατασταθεί το κύρος της διοργανώτριας αρχής και των μελών του συμβουλίου της.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ