Ανακοίνωση

Share:

Μετά την αρ. πρωτ. 3/19-05-2020 συνεδρίαση του ΔΣ, η ΕΠΣ Λέσβου ανακοινώνει:

Τα πρωταθλήματα της Λέσβου και Λήμνου δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Α κατηγορία Λέσβου διεκόπη μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής, η Α1 Λήμνου στην 20η αγωνιστική, τα playoff στη Β κατηγορία στην 6η αγωνιστική και τα playout στην 5η αγωνιστική.

Με την αριθμ. πρωτ. 33/29-4-2020 απόφαση της ΕΠΟ και την ψήφιση στην Βουλή των σχετικών τροποποιήσεων των κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων, η επικύρωση της οριστικής κατάταξης του κάθε ομίλου γίνεται βάσει της βαθμολογίας που έχει διαμορφωθεί κατά την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Πρωταθλητής της Α κατηγορίας Λέσβου είναι το σωματείο ΓΠΣ Αετός Λουτρών, το οποίο ήταν πρώτο στην βαθμολογία όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Κατά αντίστοιχο τρόπο πρωταθλητής της Α1 Λήμνου αναδείχθηκε το σωματείο ΠΑΠΟ Διαγόρας Σαρδών και στην Β κατηγορία Λέσβου το σωματείο ΑΓΕΣ Αστέρας Νίκης.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου της Λέσβου δεν θα αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με την πρωταθλήτρια ομάδα της Λήμνου, όπως προβλέπει η προκήρυξη πρωταθλημάτων 2019-2020.

Πρωταθλητής Νομού Λέσβου αναδεικνύεται η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή, ο οποίος προκύπτει από την διαίρεση των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι δύο ομάδες με τους αντίστοιχους αριθμούς αγώνων.

Το σωματείο ΓΠΣ Αετός Λουτρών έχει συντελεστή 2.72 και αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδα του Ν. Λέσβου, εξασφαλίζοντας και την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία, έναντι του σωματείου ΠΑΠΟ Διαγόρας Σαρδών που έχει συντελεστή 2,61.

Επίσης, με αντίστοιχο τρόπο, τρίτο αναδεικνύεται το σωματείο  ΓΣ Όλυμπος Αγιάσου με συντελεστή 2,59 και τέταρτο το σωματείο ΑΟ Ηφαιστία Κοντοπουλίου με 2,44.

Τα σωματεία που υποβιβάζονται ή προβιβάζονται από την Α κατηγορία στην Β και αντιστρόφως, θα ανακοινωθούν με νέα απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου.

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 18ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2004, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/2022 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΛ.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ