Απάντηση σε Δημοσίευμα

Share:

Σε αθλητική ιστοσελίδα αναρτήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου επιστολή διαμαρτυρίας της ομάδας του Αιγείρου η οποία απευθύνεται μεν προς την ΕΠΣΛ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί επίσημα στα γραφεία της.

Προκειμένου να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου διευκρινίζουμε τα εξής:

Το Σάββατο 29/1/22 το πρωί στις 11.00 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας υποδομών μεταξύ των ομάδων Απόλλων Δαφίων και Αιγείρου Μυστεγνών στο στάδιο Καλλονής. Την Παρασκευή παραμονή του αγώνα ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Λέσβου κ. Νησιώτης Στυλιανός ενημερώθηκε από το γηπεδούχο σωματείο για τρία κρούσματα covid σε αθλητές του χωρίς ωστόσο αυτό να δημιουργεί προβλήματα στην διεξαγωγή της αναμέτρησης καθώς με βάση το πρωτόκολλο θα πρέπει τα κρούσματα να είναι άνω των πέντε για να αναβληθεί ένα παιχνίδι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. H ΕΠΣ άμεσα έκανε γνωστό ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά όπως και το αποδέχτηκαν.

Το Σάββατο 29/01/22 την ημέρα του αγώνα περί ώρα 09:40, το γηπεδούχο σωματείο σε νέα επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομών ενημέρωσε εκ νέου τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος υποδομών για άλλα τρία (03) νέα κρούσματα που ανέβασαν το σύνολο των κρουσμάτων στα έξι.
Με υπευθυνότητα προασπίζοντας την υγεία των αθλητών των παραγόντων και όλων των συμμετεχόντων αποφασίσαμε την αναβολή του αγώνα. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία του σωματείου του Αιγείρου αλλά για μας ως διοίκηση είναι προτιμότερη μια μικρή ταλαιπωρία από την υγεία των αθλητών και των παραγόντων.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ