Αποτελέσματα και βαθμολογία 18η αγωνιστική Β κατηγορία

Share:

Τελευταία αγωνιστική του κανονικού πρωταθλήματος στη Β κατηγορία με αρκετό ενδιαφέρον στον Βόρειο Όμιλο, καθώς πλην των τριών (Απόλλων Δαφίων, Προοδευτική και Φίλια) όλες σχεδόν οι υπόλοιπες ομάδες διεκδικούσαν την τέταρτη και πέμπτη θέση μέσα απο συνδυασμό αποτελεσμάτων που οδηγούν στα play off για την Α κατηγορία, με τους Ταξιάρχη Μανταμάδου και Άναξο να παίρνουν τελικά το εισιτήριο συμμετοχής, αφού κέρδισαν 3-2 τη Φίλια και 0-5 τον Καραβαγγέλη αντίστοιχα.

Στον Νότιο Όμιλο τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, εφόσον η πρώτη πεντάδα είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με την 18η αγωνιστική να επιφυλάσσει αγώνες μεταξύ της τετράδας, χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι στην βαθμολογίκή σειρά ανεξάρτητα των όποιων αποτελεσμάτων. Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 18ης αγωνιστικής.

Αποτελέσματα Βόρειος Όμιλος Βαθμολογία Βόρειος Όμιλος
Αποτελέσματα Νότιος Όμιλος Βαθμολογία Νότιος Όμιλος

Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες θα ξεκινήσουν αυτό το μίνι πρωτάθλημα με το 50% των βαθμολογικής τους συγκομιδής στο κανονικό πρωταθλήμα και επιπλέον υπάρχει πριμοδότηση βαθμών. Ο πρώτος πριμοδοτείται με 3 βαθμούς, ο δεύτερος με 2 βαθμούς, ο τρίτος με 1 βαθμό, ενώ ο τέταρτος και o πέμπτος δεν παίρνουν βαθμούς. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί απο την επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων η ημερομηνία της κλήρωσης και μετέπειτα το πρόγραμμα των play off. Η βαθμολογία στα play off σύμφωνα με την τελική κατάταξη έχει ως ακολούθως:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΘΜΟΙ
Απόλλων Δαφίων 26
Προοδευτική 22
Φίλια 14
Ταξιάρχης 9
Άναξος 8

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΘΜΟΙ
Αρίων Παλαιοκήπου 26
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 21
Παλλεσβιακός 18
Ορφέας Κεραμειών 15
Θύελλα Πηγής 13

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ