Αποφάσεις για τα νησιωτικά σωματεία της Γ Εθνικής

Share:

Την Παρασκευή 13-10-2017 ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Σταύρος Ψαρρόπουλος κάλεσε σε συνάντηση το μέλος της ΚΕΔ κ. Δημήτρη Καλύβα στα γραφεία της ΕΠΟ, για θέματα διαιτησίας που απασχολούν τους διαιτητές των νησιωτικών Ενώσεων καθώς και των νησιωτικών σωματείων. Μετά απο διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1) Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές των νησιωτικών Ενώσεων θα οριστούν κατα τη διάρκεια της σεζον να διευθύνουν ισάριθμους αγώνες Γ Εθνικής με τους διαιτητές και βοηθούς των υπόλοιπων Ενώσεων.

2) Τα σωματεία της Γ Εθνικής των νησιών, εφ’όσον το επιθυμούν σε συνεργασία με την Ένωση τους θα εκδίδουν τα εισιτήρια μετακίνησης των διαιτητών και του παρατηρητή αγώνα και θα «κλείνουν» τη διαμονή σε ξενοδοχείο και την εσωτερική μετακίνηση τους. Με αυτό τον τρόπο δεν θα παρουσιάζονται φαινόμενα εξωφρενικών εξοδολογίων και τα σωματεία θα έχουν σεβαστό οικονομικό όφελος.

3) Σε περίπτωση που το εξοδολόγιο των διαιτητών περιέχει κάποιο ποσό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, τα σωματεία θα το προσκομίζουν στην ΕΠΣ και στη συνέχεια η ΕΠΣ θα καταγγέλει τους συγκεκριμένους διαιτητές στην ΚΕΔ για να επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ