Β’ φάση συγκέντρωσης εκπροσώπων για την Προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων

Share:

Την Τετάρτη 12-7-2017 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η δεύετερη φάση συγκέντρωσης εκπροσώπων των σωματείων Α, Β, Γ  κατηγορίας του βόρειου τμήματος του νησιού  στα Δάφια, με σκοπό να καταθέσουν και εκείνοι με τη σειρά τους τις απόψεις τους όσον αφορά την Προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2017-2018.

Υπήρξε αθρόα συμμετοχή και η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα. Τα σωματεία έκαναν τις προτάσεις τους κυρίως για το θέμα της διεξαγωγής των play off και play out και σχεδόν όλοι συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση τους. Ακόμη, συμφώνησαν οι περισσότεροι και στο γεγονός ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά παίκτες μικρότεροι των 20 ετών και τέθηκε το θέμα σε διάστημα δύο ετών  οι ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας υποχρεωτικά να διατηρούν τμήματα υποδομών για να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ακόμα ένα θέμα ήταν τα ποσά των προστίμων τα οποία θα πρέπει να είναι μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν.

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και τον Απόλλων για την φιλοξενία. Η ΕΠΣ Λέσβου θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που έθεσαν οι ομάδες και θα προχωρήσει σε αποφάσεις το προσεχές διάστημα.

 

Διαβάστε επίσης...

Β Φάση Κυπέλλου Λέσβου 27/10/2021 ( Αιγέας - Αλκιβιάδης και Προοδευτική -Αετός)

Β Φάση Κυπέλλου Λήμνου 27/10/2021 (Ηρακλής - Φιλοκτήτης)

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ