Δελτίο Τύπου

Share:

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λέσβου συγχαίρει τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πρόκρισης της Μικτής Αιγαίου στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων. Μία διάκριση που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από ορισμένα σωματεία, την αξία των υποδομών αλλά και τις σωστές επιλογές από τους υπεύθυνους της κατάρτισης της ομάδας της Μικτής Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Δοματά Γεώργιο, Ζηρόπουλο Γεώργιο, Μαρίνο Γεώργιο, Παπουτσιδέλλη Παναγιώτη, Χιωτέλλη Παύλο και Ψωμάρα Γεώργιο και  τα σωματεία στα οποία ανήκουν οι ποδοσφαιριστές Αιγέας Πλωμαρίου, Λιονταράκια Παναγιούδας και Οδυσσέα Ελύτης Μυτιλήνης.

Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές της Μικτής Αιγαίου κ. Μαστέλλο Παναγιώτη και Θεοδώρου Θεόδωρο καθώς και την Επιτροπή  Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου, τον πρόεδρο της κ. Ντουνιά Δημήτρη και τα μέλη της κ. Πίνη Ιωάννη και Κάκκαρο Ραφαήλ που όλο τον χρόνο ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην οργάνωση, εποπτεία και επίλυση του κάθε προβλήματος που προέκυψε στην λειτουργία των μικτών Ομάδων.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ