Εκθεση Δραστηριότητας ΕΠΣ Λέσβου περιόδου 2015-16

Share:

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Κατά την περίοδο 2015-2016 λειτούργησαν στην ΄Ενωση οι παρακάτω Επιτροπές.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η Επιτροπή πραγματοποιούσε σχεδόν κάθε εβδομάδα συνεδριάσεις. Από την συγκρότηση της 17-8-15 μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων στις 6-6-16 και του Κυπέλλoυ στις 23-2-16 προέβη στον καταρτισμό των πινάκων συμμετοχής σε κάθε κατηγορία πρωταθλήματος ως εξής.

Α΄ Τοπική Λέσβου με 16 ομάδες

Β΄ Τοπική Λέσβου  με 10 ομάδες

Β1 Τοπική  Λέσβου με 9 ομάδες

Α’ Τοπική Λήμνου με 8 ομάδες

Β΄Τοπική Λήμνου με 9 ομάδες

Εκανε δεκτές τις δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο 22 ομάδων Λέσβου και 14 Λήμνου.

Πραγματοποίηση στις 17-8-15 σε γνωστό Ξενοδοχείο τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και των τριών κατηγοριών καθώς και του Κυπέλλου Λέσβου και όρισε οι αγώνες Κυπέλλου να διεξαχθούν στις 5 και 6/9/15 και έναρξη πρωταθλημάτων στις 19-20/9/15.

Στις 20-10-15 έγινε κληρωση προημιτελικής και ημιτελικής φάσης Κυπέλλου Λέσβου. Στις 15-2-16 αποφασίσθηκε η διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου Λέσβου. Για τον τελικό ανάδειξης Κυπελλούχου της ΕΠΣΛ  αποφασίσθηκε η διεξαγωγή του στην Λέσβο σύμφωνα με την Προκήρυξη, μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ Ατσικής Λήμνου και ΑΙΟΛΙΚΟΥ Μυτιλήνης. Ο αγώνας ορίσθηκε να διεξαχθει στο γήπεδο Μυτιλήνης  στις 23-2-16 με νικήτή τον ΑΙΟΛΙΚΟ.

Με την λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων προτάθηκε στο ΔΣ η επικύρωση των βαθμολογιών όλων των κατηγοριών  και ο ορισμός των αγώνων κατάταξης για υποβιβασμό από την Α΄ κατηγορία στην Λήμνο καθώς και τον υποβιβασσμό αντίστοιχα στην Β΄κατηγορία.

Σχετικά με τα αιτήματα για αλλαγές στις ημερομηνίες ή γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων πρωταθλημάτων και Κυπέλλου υπήρξαμε αρνητικοί ,εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που υπήρχαν πραγματικοί λόγοι, όπως άλλωστε είχαμε τονίσει εξ΄αρχής την ημέρα της κληρωσης των αγώνων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν στην Λέσβο 804 αγώνες πρωταθληματος στις 3 κατηγορίες και 48 αγώνες Κυπέλλου. Στην Λήμνο πραγματοποιήθηκαν 301 αγώνες πρωταθληματος και 15 αγώνες Κυπέλλου, συμπεριλαμβανομένου και του Τελικού.

Ολοι οι αγώνες διεξήχθησαν και έληξαν ομαλά.

Ευχαριστούμε γι αυτό όλους , ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες, παρατηρητές, γιατρούς, φιλάθλους και όποιον άλλον συνεβαλε για αυτό.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΛ

 

Η Επιτροπή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ κατά την διάρκεια 1-6-15 ως 31-3-16 συνεδρίασε πέντε [5] φορές και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

1.Την πρόσληψη προπονητή για τις Μικτές ομάδες με απόφαση του ΔΣ.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Μικτών ομάδων αποφασίσθηκε ομόφωνα λόγω οικονομικής κρίσης, να προσληφθεί ένας [1] προπονητής και για τις δύο ομάδες των Μικτών , δηλαδή ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ και προσελήφθη  ως προπονητής για τις δύο Μικτές ο κ. Παναγιώτης Μαστέλλος

2.Ο προγραμματισμός προπονήσεων – φιλικών αγώνων- προεπιλογή

ποδοσφαιριστών – συγκρότηση αποστολών

3.Την εφαρμογή αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ