Εκθεση Δραστηριότητας ΕΠΣ Λέσβου περιόδου 2015-16

Share:

Η Ενωσή μας για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μ.Ο προεπιλογής  Εθνικών ομάδων ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ περ. 2015-2016, συμμετείχε στον 15ο όμιλο Νήσων Αιγαίου [ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΑΜΟΥ – ΧΙΟΥ – ΛΕΣΒΟΥ].

Οι αγώνες διεξήχθηκαν υπό μορφή τουρνουά σε δύο [2] γύρους. Στην Ανάβυσσο α΄ φάση 23-10-15 ως 29-10-15 και η β φάση πάλι στην Ανάβυσσο από 3-1-16 ως 8-1-16.

Η Ενωση μας στα δύο τουρνουά κατέλαβε την πρώτη θέση στην ομάδα ΝΕΩΝ με 17 βαθμούς μαζί με την ομάδα ΝΕΩΝ Δωδεκανήσου.

Η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ κατέλαβε την 3η θέση και συγκέντρωσε 13 βαθμούς.

Στην συνέχεια και σύμφωνα με την Προκήρυξη της ΕΠΟ συγκροτήθηκαν οι Μ.Ο της Περιφέρειας 15ης από της ΕΠΣ των νήσων Αιγαίου , μόνο για τις Μικτές ΝΕΩΝ, καθόσον η συμμετοχή των Μικτών ομάδων των ΠΑΙΔΩΝ ήταν μέχρι την β ΄φαση  και δεν υπάρχει συνέχεια για τις ΜΟ των ΠΑΙΔΩΝ.

Η Ενωσή μας συμμετείχε στις ομάδες της Περιφέρειας των ΝΕΩΝ με 6 ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Μαστέλλο Παν.

Διεξήχθη αγώνας με την 16η περιφέρεια [ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ –ΡΕΘΥΜΝΟΥ –ΧΑΝΙΩΝ] στο γήπεδο Ραφήνας με νικήτρια στους Νέους την ομάδα της 15ης περιφέρειας νήσων Αιγαίου [ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΣΑΜΟΥ – ΧΙΟΥ] με σκόρ 5-4 στα πέναλντυ και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες περιφέρειες.

Στην συνέχεια η 15η περιφέρεια μας κληρώθηκε να αγωνισθεί στην γ΄φάση στις 19-4-16 στο γήπεδο Μεγάρων με την 14η περιφέρεια [ΕΠΣ

 

 

ΑΘΗΝΩΝ – ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ] με νικήτρια την 14η περιφέρεια με σκόρ 3-0 δίκαια.

 

Η Μικτή ομάδων ΝΕΩΝ της περιφέρειας μας σε όλους τους αγώνες της α΄ και β΄ φάσης καθώς και στην γ΄ φάση έδειξε μεγάλη αγωνιστικότητα , πάθος , συνέπεια και προπάντων πειθαρχία και κατόρθωσε να μπεί στις 8 καλύτερες περιφέρειες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή των Μικτών ομάδων Παν. Μαστέλλο καθώς επίσης καις τον προπονητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Θεόδωρο Θεοδώρου, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώντας όλους τους αγώνες της διοργάνωσης και όλοι μαζί οι προπονητές κατόρθωσαν να οδηγήσουν την περιφέρεια μας στις οκτώ [8] καλύτερες περιφέρειες.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Τεχνικής ΕπιτροπήςτηςΕΠΣΛ κ. Κυριάκο Πετρέλλη με τον οποίο όλα τα μέλη της Επιτροπής Μικτών ομάδων και του Προέδρου αυτής, είχαν άριστη συνεργασία, αλλά και στα μέλη της επιτροπής ΜΟ οι οποίοι ήταν παρόντες όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στις προπονήσεις , στα φιλικά παιχνίδια , στις αποστολές εκτός Λέσβου, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο με άριστη συνεργασία μεταξύ τους και ο καθένας να εκπληρώσει άριστα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει από τον Πρόεδρο της Επιτροπής ΜΟ.

Τέλος τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους πρωταγωνιστές όλου αυτού του αγώνα που είναι οι ποδοσφαιριστές μ ας , οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα έδειξαν αγωνιστικότητα, πάθος, συνέπεια και πειθαρχία για να καταφέρουν να είναι στις καλύτερες οκτώ [8] περιφέρειες για την περίοδο 2015-2016 και δικαιώθηκαν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Σταύρο Ψαρρόπουλο και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη και κατανόηση που έδειξαν στις ΜΟ, προσπαθώντας με τις συνεχείς παρεμβάσεις του προέδρου μας οι αποστολές να γίνουν πιο ανθρώπινες και ευχάριστες.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Κατά την περίοδο 2-15-16 η Πειθαρχικη Επιτροπή πραγματοποίησε 34 συνεδριάσεις της Λέσβου και 25 συνεδριάσεις της Λήμνου.

Η Επιτροπή εφαρμόζοντας τους Κανονισμούς της ΕΠΟ αξιοκρατικά ενήργησε ως προς την αποδοχή των αποφάσεων της στα σωματεία.

Στις 34 συνεδριάσεις της Επιτροπής εξετάστηκαν περίπου 1839 ΦΑ Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και επιβλήθηκαν [327 αγώνες αφορούν τους αγώνες της Λήμνου] και επιβλήθηκαν για διάφορα παραπτώματα ποινές αγωνιστικών ημερών σε 180 ποδοσφαιριστές Λέσβου και 74 σε Λήμνο.

 

Διαβάστε επίσης...

Μετά απο τροποποίηση της Προκήρυξης Κυπέλλου η Α Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου 2021-2022 μετατίθεται για 02-03/10/2021.

 

Αναστολή Λειτουργίας Γραφείων ΕΠΣ Λέσβου έως 30/09/2021
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε στο email: epslesvou@hotmail.com

Για προμήθεια αιτήσεων μεταβολών 2021-2022 κατόπιν ραντεβού ΜΟΝΟ και

συμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί.

Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-12:00

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ