Εκπαιδευτκές δραστηριότητες για τις Μικτές Λέσβου

Share:

Οι αποστολές των Μικτών Ομάδων Λέσβου σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν τον μητροπολιτικο ναό ΧΙΟΥ Αγίου Μηνά – ΒΙΚΤΩΡΟΣ – ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ για εκκλησιασμό και μετά το πέρας του εκκλησιασμού η επιτροπή του ναού προσέφερε αναμνηστικές εικόνες και ημερολόγια σε κάθε παιδί. Το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Σταθάκης έκανε ξενάγηση στους αθλητές και τους ενημέρωσε για την ιστορία του ναού.

Έπειτα, ακολουθήσε απο τον ίδιο σεμινάριο πρώτων βοηθειών δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους ποδοσφαιριστές για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Χθές, οι ομάδες μας στην δεύτερη αγωνιστική αποκόμισαν μια ήττα και μια νίκη. Οι παίδες αιφνιδιάστηκαν από την καλή απόδοση της ομάδας των Δωδεκανήσων στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν με διαφορετικό πρόσωπο, ισορρόπησαν το παιχνίδι δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και σκόραραν στο 74 με τον Ζαχάροβ χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι τέλους.

Αντίθετα, η ομάδα Νέων πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη 1-0 με σκόρερ τον Γαλιμήτη στο 63, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 57. Η ομάδα είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε απευθείας φάουλ του Μανδάνη. Αρκετές οι ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, άντεξε στην πίεση από τους αντιπάλους στα τελευταία λεπτά της συνάντησης και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο για τη συνέχεια. Επόμενη αγωνιστική αύριο με την ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ