Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΕΠΟ 27.08.2021

Share:

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου εκπροσώπησαν ο  Γενικός Γραμματέας Παντελής Βερρής  και  ο Α Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραθανάσης.

Στο περιθώριο της Συνέλευσης οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Θόδωρο Ζαγοράκη τον οποίον ενημέρωσαν για τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣΛ αλλά και οι νησιωτικές Ενώσεις γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδειξε γνώστης των προβλημάτων σημειώνοντας πως μετά την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης ανοίγει ο δρόμος για την χρηματοδότηση των Ενώσεων και δη τον νησιωτικών. Στην ψηφοφορία τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης ενέκριναν τις προτάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού και του Καταστατικού της Ομοσπονδίας με βάση την ολιστική μελέτη που πρότειναν η FIFA και η UEFA, με απόλυτη πλειοψηφία 65 ψήφων υπέρ.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 18ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2004, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/2022 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΛ.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ