Ιδιωτικό συμφωνητικό ορισμένου χρόνου ερασιτέχνη

Share:

Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμης μας, ότι για να γίνει δεκτή μία αίτηση μεταβολών από την υπηρεσία μας εκτός των άλλων  δικαιολογητικών θα πρέπει  α)  Όλα τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή να είναι συμπληρωμένα  β) η φωτογραφία σε περίπτωση μεταγραφής να είναι σφραγισμένη από την ομάδα που θα πάει γ) να συνοδεύεται  από έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου καθαρή χωρίς σφραγίδες.  Η φωτογραφία πάνω στην αίτηση μεταβολών να έχει επικολληθεί και όχι να έχει γίνει χρήση συρραπτικού.

Επίσης, η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από α) φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (όχι θεωρημένη) ή φωτοτυπία του παλιού δελτίου του ποδοσφαιριστή β) επικυρωμένη κάρτα υγείας αθλητή από καρδιολόγο η ιατρό άλλης ειδικότητας με αριθμό Ε.Κ.Α.Ε  στην σφραγίδα του γ) πράξη συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (αν δεν έχει γίνει πράξη μεταβολής τα τελευταία 3 χρόνια) δ) καταθετήριο παραβόλου για την εκάστοτε περίπτωση.

Λόγω αλλαγής του τρόπου διεκπεραίωσης των αιτήσεων μεταβολών και λοιπών δικαιολογητικών  για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να υποβάλλονται ανά αίτηση μεταβολών με email  και σε μορφή pdf  τα έγγραφα και jpeg για την επιπλέον φωτογραφία. Όλα τα αρχεία συνολικά σε ένα email. (όλα τα πρωτότυπα έγγραφα θα πρέπει να προσκομιστούν στα γραφεία της ΕΠΣ).

Όσον αφορά το δελτίο ορισμένου χρόνου ο ποδοσφαιριστής μετά την λήξη του διαστήματος που έχει οριστεί για την μεταγραφή μένει ελεύθερος.  

Στην μεταγραφή ορισμένου χρόνου η ομάδα που τον παραχωρεί για μεταγραφή αν επιθυμεί να γυρίσει πίσω μετά την λήξη παραχώρηση του στην άλλη ομάδα, θα πρέπει να κατατεθεί και το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ παλαιάς ομάδας νέας ομάδας και ποδοσφαιριστή/κηδεμόνα αν είναι ανήλικος. Η παραπάνω μεταγραφή ορισμένου χρόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποδοσφαιριστές έως και 21 ετών. Ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας  δεν μπορούν να κάνουν χρήση του νόμου.

Το έγγραφο επισυνάπτεται. Θα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ 

Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε με την ΕΠΣ Λέσβου.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ