Η επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων Λέσβου ενημερώνει τα σωματεία της Α τοπικής κατηγορίας ότι αύριο Τρίτη 8/1/2019 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 2ης φάσης των αγώνων (play off και play out). Παρακαλούνται τα σωματεία όπως παραστούν με εκπρόσωπο τους.
Επίσης, θα γίνει και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου. Τα σωματεία που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι ο Αιολικός, Αετός Λουτρών, Αναγέννηση Γέρας και Όλυμπος Αγιάσου.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 19 της προκήρυξης ο πρώτος βαθμολογικά από κάθε όμιλο ξεκινάει την 2η φάση με 4 βαθμούς, ο δεύτερος με 2, ο τρίτος με 1 και ο τέταρτος με 0 βαθμούς. Το ίδιο ισχύει και με τον πέμπτο 4 βαθμούς, ο έκτος 2 βαθμούς, ο έβδομος 1 βαθμό και 0 όγδοος και ένατος 0 βαθμούς.
Α ΟΜΙΛΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ | ΒΑΘΜΟΙ |
ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ | 4 |
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ | 4 |
ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ | 2 |
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ | 2 |
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ | 1 |
ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ | 1 |
ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ | 0 |
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ | 0 |
Β ΟΜΙΛΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ | ΒΑΘΜΟΙ |
ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ | 4 |
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ | 4 |
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ | 2 |
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ | 2 |
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ | 1 |
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ | 1 |
ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ | 0 |
ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ | 0 |
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ | 0 |