Κλήση Ποδοσφαιριστών σε Προπόνηση Μικτής ΕΠΣΛ Κ17 στις 27/1/2022

Share:

Κλήση ποδοσφαιριστών στην ομάδα Κ17 Μικτής ΕΠΣ Λέσβου.

Ενημερώνουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν Ελληνική Υπηκοότητα και Νέο Άσπρο Δελτίο Ε.Π.Ο, όσοι δεν έχουν κάνει ανανέωση πρέπει άμεσα τα σωματεία τους να μεριμνήσουν για την έκδοση τους.

Επίσης ο Προπονητής και η Τεχνική Επιτροπή καθώς της  ΕΠΣ Λέσβου θα παρακολουθούν τους αγώνες Κ16 και Κ14 και όποιος ποδοσφαιριστής θεωρηθεί ότι πρέπει να κληθεί στις Μικτές Ομάδες θα ανακοινώνεται η πρόσκληση του στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Λέσβου.

 

  • Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές 2005-2006 καλούνται τη Πέμπτη  27/01/2022  στις 15:00  στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής .
ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ17
  • Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το self test απο το σχολείο ή rapid ή βεβαίωση εμβολιασμού.
  • Επίσης θα πρέπει να φοράνε κατα την διάρκεια παραμονής τους μέσα στα αποδυτήρια μάσκα υποχρεωτικά.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης  θα πρέπει το συντομότερο δυνατό  να ενημερωθεί ο κ. Κομνηνός Γ. ή ο κ Χρόνης Ν.

 

Η αδικαιολόγητη μη παρουσία  στις προπονήσεις / αγώνες  ποδοσφαιριστή, που έχει κληθεί στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου έχει ως αποτέλεσμα  τιμωρία με βάση το άρθρο 31 του Κ.Α.Π του ποδοσφαιριστή ή και του σωματείου.

Ομάδα που με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύει ή δεν επιτρέπει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της, σε προπόνηση ή αγώνα ή αποστολή Εθνικής Ομάδας, αποκλείεται, κάθε φορά, από τον πρώτο επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου με απόφαση της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την διαδικασία της παρ.2α του παρόντος άρθρου. Η διάταξη αυτή ισχύει, ανάλογα και για τις Ε.Ε των Ε.Π.Σ προκειμένου για την επιβολή ποινής σε βάρος σωματείων μελών τους, όταν απαγορεύουν ή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών τους σε προπονήσεις ή αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής των εθνικών ομάδων.

Ποδοσφαιριστής, είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης που ανήκει σε ομάδα, οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο ή την οικεία επαγγελματική ή ερασιτεχνική ένωση και έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη ή διάδοση του ποδοσφαίρου και του κοινωνικού ρόλου αυτού ή σε εκδηλώσεις μείζονος ενδιαφέροντος, εφ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες με απόφαση της οικείας Πειθαρχικής Επιτροπής, κατόπιν παραπομπής του από τη διοργανώτρια ή την Ε.Π.Ο

 

 

Για πληροφορίες  για τις ομάδες των Μικτών
Κομνηνός Γιώργος : 6949929299
Χρόνης Νίκος : 6932612714

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ