Κλήση Ποσοσφαιριστών Μικτης Κ15 σε Φιλικό Αγώνα

Share:

Κλήση ποδοσφαιριστών στην ομάδα Κ15 Μικτής ΕΠΣ Λέσβου.

Ενημερώνουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν Ελληνική Υπηκοότητα και Νέο Άσπρο Δελτίο Ε.Π.Ο, όσοι δεν έχουν κάνει ανανέωση πρέπει άμεσα τα σωματεία τους να μεριμνήσουν για την έκδοση τους.

  • Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές 2007-2008 καλούνται τη Κυριακή  13/02/2022  στις 10:30  στο Γήπεδο Αγιάσου.
7Η ΚΛΗΣΗ Κ15

ΠΡΟΣΟΧΗ :Όλοι οι ποδοσφαιριστές που καλούνται στις Μικτές Ομάδες και έχουν νοσήσει θα πρέπει να προσκομίζουν κατά την διάρκεια των προπονήσεων μαζί τους είτε φωτοτυπίας της Νέας Κάρτα Υγείας που έχουν εκδώσει μόνο από Καρδιολόγο  (με ημερομηνία μεταγενέστερη από την ημερομηνία νόσησης) είτε Βεβαίωση από Καρδιολόγο ότι είναι υγιείς  και ικανοί να αθληθούν (με ημερομηνίας μεταγενέστερη από την ημερομηνία νόσησης).

  • Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το self test απο το σχολείο ή rapid ή βεβαίωση εμβολιασμού.
  • Επίσης θα πρέπει να φοράνε κατα την διάρκεια παραμονής τους μέσα στα αποδυτήρια μάσκα υποχρεωτικά.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης  θα πρέπει το συντομότερο δυνατό  να ενημερωθεί ο κ. Κομνηνός Γ. ή ο κ Χρόνης Ν.

 

Η αδικαιολόγητη μη παρουσία  στις προπονήσεις / αγώνες  ποδοσφαιριστή, που έχει κληθεί στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου έχει ως αποτέλεσμα  τιμωρία με βάση το άρθρο 31 του Κ.Α.Π του ποδοσφαιριστή ή και του σωματείου.

Ομάδα που με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύει ή δεν επιτρέπει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της, σε προπόνηση ή αγώνα ή αποστολή Εθνικής Ομάδας, αποκλείεται, κάθε φορά, από τον πρώτο επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου με απόφαση της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την διαδικασία της παρ.2α του παρόντος άρθρου. Η διάταξη αυτή ισχύει, ανάλογα και για τις Ε.Ε των Ε.Π.Σ προκειμένου για την επιβολή ποινής σε βάρος σωματείων μελών τους, όταν απαγορεύουν ή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών τους σε προπονήσεις ή αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής των εθνικών ομάδων.

Ποδοσφαιριστής, είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης που ανήκει σε ομάδα, οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο ή την οικεία επαγγελματική ή ερασιτεχνική ένωση και έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη ή διάδοση του ποδοσφαίρου και του κοινωνικού ρόλου αυτού ή σε εκδηλώσεις μείζονος ενδιαφέροντος, εφ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες με απόφαση της οικείας Πειθαρχικής Επιτροπής, κατόπιν παραπομπής του από τη διοργανώτρια ή την Ε.Π.Ο

 

 

Για πληροφορίες  για τις ομάδες των Μικτών
Κομνηνός Γιώργος : 6949929299
Χρόνης Νίκος : 6932612714

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ