Κυπελλούχος Λήμνου.

Share:

Το Σάββατο 25/02/2017  έγινε ο τελλικός κυπέλλου Λήμνου μεταξύ των ομάδων Αργοναύτες – Άρης Μούδρου για αναδειξη του κυπελλούχου Λήμνου.

Κυπελλούχος μετά από ένα όμορφο παιχνίδι που κρίθηκε τελικά στην διαδικασία των πέναλτυ αναδείχθηκε το σωματείο Αργοναύτες. Η κανονική διάρκεια και η ημίωρη παράταση του αγώνα τέλειωσε με σκόρ 2 – 2. Στα πάνελτυ τελικά αναδείχθηκε το σωματείο Αργοναύτες με 3 – 2.

Μετά τον όμορφο τελικό έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας στο Δημοιτικό Σχολείο Ατσικής όπου παρευρέθηκαν σχεδόν όλα τα σωματεία. Εκεί μοιράστηκε αθλητικό υλικό σε κάθε σωματείο που ήταν εκεί.

Από την Λέσβο βρέθηκαν στην όμορφη Λήμνο οι κύριοι Πετρέλλης Κυριάκος, Νίκος Χρόνης και ο Πρόεδρος των Διαιτητών Στεργίου Θεόδωρος οι οποίοι παρευρέθηκαν και στον τελικό κυπέλλου αλλά και στην πίτα.

Το κυπελλούχο σωματείο Αργοναύτες θα αντιμετωπίσει το κυπελλούχο σωματείο της Λέσβου Διαγόρας Αγ. Παρασκευής σε έναν τελικό αγώνα για την ανάδειξη  του υπερ κυπελλούχο για τον νομό Λέσβου που θα οριστεί στην Λήμνο.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ