Νέα εποχή στην ΕΠΟ με Γραμμένο

Share:

Με διαφορά 27 ψήφων επικράτησε η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου όπως αναμενόταν στις εκλογές που διεξήχθησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, γράφοντας νέα σελίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, επί συνόλου 71 ψήφων που προέρχονταν από τις ΕΠΣ 54, από τις ομάδες της Super League 16 και από τη Football League 1, ο Βαγγέλης Γραμμένος έλαβε 48, ενώ η παράταξη του Γιώργου Καλαντζή έλαβε 21 ψήφους και υπήρξαν και 2 λευκά.

Να σημειωθεί ότι υποψήφιοι στην νέα Διοίκηση της ΕΠΟ απο την ΕΠΣΛ είναι ο Πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος και ο Γ. Γραμματέας Παναγώτης Σάλτας.

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Γραμμένο για την επικράτηση του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Ευάγγελος Γραμμένος είναι από σήμερα, Παρασκευή 18/8/2017, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως αποφάσισε η ευρεία πλειοψηφία των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ.

Ο κ. Γραμμένος εξελέγη στην κορυφαία διοικητική θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου λαμβάνοντας 48 ψήφους επί συνόλου 71 ψήφων, κατά τη διαδικασία που έλαβε χώρα στην έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA Μπιόρν Βασάλο, Νόνταρ Αλκαχάτζε, της UEFA Άντζελο Ρηγόπουλου.

Ο έτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Καλατζής έλαβε 21 ψήφους ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ