Ολοκλήρωση αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο «Ταρλά» (φωτορεπορτάζ)

Share:

 

Δέκα οκτώ σωματεία του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ  Πρωταθλήματος , δέκα έξη σωματεία του πρωταθλήματος ΤΖΟΥΝΙΟΡ και περισσότερα από 600 ποδοσφαιριστές από ηλικίας 9-13 ετών   με τις οικογένειες τους,  έδωσαν το παρόν στη τελετή λήξης των πρωταθλημάτων υποδομής που διοργάνωσε η ΕΠΣΛ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Η ΕΠΣ Λέσβου βρήκε συμπαραστάτη το Δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου στην  πιο άρτια από κάθε άλλη φορά διοργάνωση τελετής λήξης υποδομών.

Ομορφο θέαμα από όλα τα παιδιά του πρωτ/τος ΤΖΟΥΝΙΟΡ που αγωνίσθηκε σε αγώνα επίδειξης από 25 λ  περίπου αλλά κα τις Μικτές ομάδες Προπαίδων που σχηματίσθηκαν με την συμμετοχή 2 αθλητών  από όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και αγωνίσθηκαν για 30΄λ .

Χορηγός το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ που πρόσφερε το νερό σε όλους τους αθλητές.

Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι οικογένειες Κουντουρέλλη Δ.  στην οποία  ήταν αφιερωμένο το πρωτάθλημα ΤΖΟΥΝΙΟΡ.

Αλλά και οι προπονητές και παράγοντες που επέλεξε η Επιτροπή Υποδομής και που διακρίθηκαν για το ήθος τους αλλά και την προφορά τους στο πρωτάθλημα υποδομής.

Α] Χρυσοστόμου Δημήτρης προπονητής ΑΧΙΛΛΕΑ Πέτρας, β] Κατρακάζα Στέλιο προπονητής ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, γ] Τζαννής Δημήτριος προπονητής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Αγιάσου καθώς και οι παράγοντες Σανιδάς Στέφανος ΑΙΓΕΑΣ Πλωμαρίου και Προμπόνα Ελλλη ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Οι προσπάθειες των παιδιών επιβραβεύτηκαν με μετάλλιο που ήταν χορηγεία της Περιφέρειας Β.Αιγαίου.

Επίσης κληρώθηκαν και τέσσερις πλήρης εμφανίσεις ομάδων που είχε προσφέρει ο Δήμος Λέσβου. Οι ομάδες που κληρώθηκαν ήταν ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγ. Παρασκευής  – ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Βουναρακίου και ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ