ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016 – 2017

Share:

 

Σας κοινοποιούμε την Προκήρυξη των Τοπικών Πρωταθλημάτων περιόδου 2016 – 2017 στην οποία παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά ειδικά τα σημεία ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ των ομάδων με το σύστημα Κατάταξης, τον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων κλπ.

Μαζί με την Προκήρυξη σας κοινοποιούμε το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής το οποίο μέχρι της 18-08-2016 υποβάλλεται στην ΕΠΣΛ, μαζί με την βεβαίωση χρήσης του γηπέδου γιατί σε αντίθετη περίπτωση η περί γηπέδου δήλωση δε θα ληφθεί υπόψη.

Με την δήλωση συμμετοχής θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσετε και την βεβαίωση μη οφειλής , που χορηγείται από την ΕΠΣΛ, αφού πρώτα εξοφλήσετε κάθε προηγούμενη οφειλή, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής.

Επίσης να συμπληρώσετε την Δήλωση Σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ. Στην δήλωση που σας επισυνάπτουμε πρέπει να υπάρχει θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής.

Απαραίτητα να μας γνωρίσετε αριθμό ΦΑΞ στο οποίο θα στέλνονται τα έγγραφα καθώς και αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου για την καλύτερη ενημέρωση σας, του προέδρου και του Γεν. Γραμματέα.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση των αγώνων Α’ – Β’ – Γ΄ κατηγορίας θα γίνει την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:00 σε χώρο που θα σας γνωρίσουμε με νεώτερο έγγραφο, και στην οποία θα πρέπει να παραστεί εκπρόσωπος σας.

Επίσης, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και ένα άτομο (παλιό ποδοσφαιριστή) ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση έλλειψης διαιτητών.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ