Στ. Ψαρρόπουλος: Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο έχει εκπρόσωπο και φωνή στην ΕΠΟ

Share:

Μετά το πέρας των εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος και μέλος του ΔΣ προχώρησε σε δήλωση γα τις εκλογές και την επόμενη μέρα.

“Μετά το τέλος των εκλογών επιτέλους η ΕΠΟ μπαίνει σε μια κανονική περίοδο. Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει αμέσως να ασχοληθεί με αυτά, προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με το επαγγελματικό όσο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι υπάρχει η διάθεση από τον νέο πρόεδρο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη για να εργαστούμε αρκετά.

Ευχαριστώ προσωπικά όλα τα σωματεία και όλους τους συνεργάτες μου, γιατί χάρις στην δική τους προσπάθεια κατάφερα να εκλεγώ στο ΔΣ και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι κοντά τους. Το Λεσβιακό ποδόσφαιρο έχει εκπρόσωπο και φωνή στην ΕΠΟ που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του αλλά κυρίως πρέπει να μπουν βάσεις για νέο Ελληνικό ποδόσφαιρο με εμπιστοσύνη των φιλάθλων προς αυτό, ώστε να σταματήσουν οι μεμψιμοιρίες και να δούμε το μέλλον. Αλλάζει σελίδα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και μπαίνει σε ρότα ανάπτυξης.”

Διαβάστε επίσης...

Μετά απο τροποποίηση της Προκήρυξης Κυπέλλου η Α Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου 2021-2022 μετατίθεται για 02-03/10/2021.

 

Αναστολή Λειτουργίας Γραφείων ΕΠΣ Λέσβου έως 30/09/2021
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε στο email: epslesvou@hotmail.com

Για προμήθεια αιτήσεων μεταβολών 2021-2022 κατόπιν ραντεβού ΜΟΝΟ και

συμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί.

Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-12:00

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ