Συγκέντρωση εκπροσώπων για την Προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων

Share:

Σήμερα Δευτέρα 10-7-2017 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων Α, Β, Γ  κατηγορίας στα γραφεία της ΕΠΣΛ, με σκοπό να καταθέσουν τις προτάσεις τους όσον αφορά την Προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2017-2018.

Μεταξύ άλλων τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τους παρόντες ήταν η διεξαγωγή ή μη των play off και play out και στην περίπτωση της πραγματοποίησης τους να διεξαχθούν με δικαιότερη κατανομή βαθμών μεταξύ των σωματείων που συμμετέχουν κατα την εκκίνηση τους. Επίσης, αρκετή κουβέντα έγινε όσον αφορά τον αριθμό των παικτών κάτω των 20 ετών που θα πρέπει να αγωνίζοται στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας.

Ακόμα, άλλες απόψεις που ακούστηκαν είχαν να κάνουν με την αλλαγή της Β’ και Γ’ κατηγορίας και τη δημιουργία Β1 και Β2 ομίλων, καθώς και το γεγονός να βρεθούν κάποιες χορηγίες ώστε να βοηθηθούν οικονομικά οι ομάδες. Τέλος, τέθηκαν επι τάπητος τα θέματα της διαιτησίας και η εισήγηση στα αρμόδια όργανα για την συντήρηση των γηπέδων με συνθετικό τάπητα.

Ευχαριστούμε τα σωματεία για τις προτάσεις τους. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12-7-2017 και ώρα 19:00 στο Ενοριακό γραφείο Δαφίων με την συμμετοχή των ομάδων του βόρειου τμήματος.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ