Συγκεντρώσεις Μικτών Ομάδων

Share:

Με μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν οι δύο συγκεντρώσεις – προπονήσεις των Μικτών ομάδων.

Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής προσήλθαν 21 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2004-2005 (Παίδες) και 19 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2002-2003 (Νέοι) απο τα σωματεία ΑΟ Πολιχνίτου, Αχιλλέας Πέτρας, Ορφέας Άντισσας, Παπανικολής Ερεσού, Απόλλων Δαφίων, ΑΠΛ Καλλονής, Ατρόμητος Ανεμώτιας, Μακαρέας Άγρας, ΑΟ Μεσοτόπου και Αρίων Μήθυμνας.

Αντίστοιχα στη συγκέντρωση στο Ενωσιακό γήπεδο στη Θερμή προσήλθαν 41 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2004-2005 (Παίδες) και 52 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2002-2003 (Νέοι) απο τα σωματεία Τριφυλλάκια, Αίγειρος Μυστεγνών, Αστέρας Περάματος, Αστέρας Νίκης, Αιγέας Πλωμαρίου, Τα Λιονταράκια, Απόλλων Βουναρακίου, Αετός Λουτρών και Αιολικός.

Να σημειωθεί ότι ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών για την προεπιλογή των Μικτών Ομάδων με τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής των Μικτών Ομάδων κ. Δημήτρη Ντουνιά να δηλώνει:

Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει για τις ομάδες των Μικτών αγγίζοντας τον αριθμό των 140 παικτών. Βέβαια στο τέλος θα πρέπει να επιλέξουμε 36 παιδιά συνολικά για τις δύο ομάδες Παίδων και Νέων.

Ευχαριστούμε θερμά και ταυτόχρονα συγχαίρουμε όλες τις ομάδες και τους προπονητές για την αθρόα συγκέντρωση αλλά και τους γονείς  για την προθυμία και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την προεπιλογή των παιδιών τους στις Μικτές ομάδες.”

Δηλώσεις έκαναν και οι δύο προπονητές των Μικτών Θοδωρής Παπαλόπουλος και Παναγιώτης Μαστέλος.

Θοδωρής Παπαλόπουλος:”Με την πρώτη εντύπωση δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αλλά θα υπάρξουν κι άλλες συγκεντρώσεις για να δούμε καλύτερα κάποια πράγματα. Σίγουρα θα παρακολουθήσουμε και αγώνες των ομάδων των παικτών να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα, ώστε να μην αδικηθεί κάποιο παιδί. Βέβαια σκοπεύουμε να κάνουμε έξτρα προπονήσεις  για να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε πιο ετοιμοπόλεμοι . Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες και κυρίως τους γονείς και σίγουρα  χρειαζόμαστε την συμπαράσταση τους για να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Παναγιώτης Μαστέλος: “Σίγουρα με τόσα πολλά παιδιά δεν μπορούμε απο την πρώτη συγκέντρωση να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, βέβαια σαν πρώτη εικόνα είδαμε ότι υπάρχουν καλά στοιχεία σε πολλούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Θα συνεχιστεί η αξιολόγηση με περισσότερη ακρίβεια για να μην αδικήσουμε κάποιο παιδί και ευχόμαστε να υπάρχει ο ίδιος ζήλος σε όλες τις προπονήσεις. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα σωματεία και τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στο γήπεδο και βεβαίως θα προσπαθήσουμε απο την πλευρά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

 

Διαβάστε επίσης...

 

Έναρξη Πρωταθλημάτων  Α Λέσβου ,Α Λήμνου 16-17/10/21 και Β Λεσβου 23-24/10/2021

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ