Συνάντηση για τα πρωταθλήματα υποδομών

Share:

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 20-7-17 στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου η συγκέντρωση των σωματείων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων στάθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι θα πρέπει από την νέα αγωνιστική περίοδο όλες οι ομάδες να έχουν στον πάγκο τους προπονητή με δίπλωμα UEFA, όπως επίσης και στην πρόταση της επιτροπής πρωταθλημάτων Υποδομών για την τέλεση αγώνων και σε χωμάτινα γήπεδα πέρα από τα γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα να δημιουργήσουν δύο ομάδες κάποια σωματεία που διαθέτουν στις υποδομές τους αρκετά παιδιά, ώστε να λάβουν τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές.

Η επιτροπή πρωταθλημάτων Υποδομών, αφού λάβει και τα υπομνήματα (γραπτές προτάσεις) από τα σωματεία του βόρειου τμήματος του νησιού, συνεκτιμώντας όλες τις απόψεις  θα προχωρήσει στις σχετικές αποφάσεις και την ανακοίνωση της προκήρυξης.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 18ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2004, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/2022 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΤΡΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΛ.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ