Συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Ο με τον κ.Δημητρίου

Share:
  Τα γραφεία της ΕΠΟ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου επισκέφτηκαν την Τρίτη 2/11/21,  ο Α ‘ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Γιώργος Καραθανάσης και ο Γ. Γραμματέας Παντελέων Βερρής.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Δημητρίου για τα θέματα που απασχολούν την ΈΠΣΛ και τα σωματεία, όπως  το ζήτημα των προπονητών, έθεσαν για μια ακόμη φορά το θέμα της επιχορήγησης προς της ΕΠΣΛ ώστε να καλυφθούν πάγιες ανάγκες και συζήτησαν γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση στα παραπάνω, ενώ ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΛ να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία προς όφελος των σωματείων.
Αμέσως μετά οι κ. Καραθανάσης και Βερρής δήλωσαν:
«Επισκεφτήκαμε για ακόμη μια φορά την ΕΠΟ και θέσαμε στον Πρόεδρο της τα ζητήματα που μας απασχολούν ως ΕΠΣΛ. Ζητήσαμε λύση στο θέμα των προπονητών καθώς τα σωματεία δεν μπορούν να καλυφθούν με τα κριτήρια που θέτει η ΓΓΑ για τους προπονητές, ενώ θέσαμε και πάλι το οικονομικό ζήτημα και την ανάγκη να πάρουμε μέρος των επιχορηγήσεων που μας οφείλει η ΕΠΟ ώστε να καλύψουμε βασικά λειτουργικά μας έξοδα και να στηρίξουμε τα σωματεία. Ο κ. Δημητρίου ήταν θετικός  και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Θα έχουμε διαρκή παρουσία στην ΕΠΟ και θα εργαζόμαστε για να λύνουμε θέματα που απασχολούν τα σωματεία και τους παράγοντες».

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ