ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Share:

Το απόγευμα του Σαββάτου 17/6/2017 στο Ενωσιακό γήπεδο στη Θερμή, η ΕΠΣΛ πραγματοποίησε τους τελικούς του πρωταθλήματος Τζούνιορ.

Στους αγώνες επίδειξης  έλαβαν συμμετοχή 13 ομάδες οι οποίες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε ζευγάρια και ο κάθε αγώνας είχε διάρκεια 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα εξής:

Αλκιβιάδης – Αρίων Μηθύμνης 1-1

Αστέρας Νίκης – Αχιλλέας Πέτρας 3-2

Αναγέννηση Γέρας – Οδυσσέας Ελύτης 3-1

Αιολικός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 1-1

Τριφυλλάκια – Πολιχνίτος 1-0

Αιγέας – Οδυσσέας Ελύτης 1-0

Απόλλων Βουναρακίου – Αναγέννηση Αγιάσου 6-0

Μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών η ΕΠΣΛ μοίρασε μετάλλια και κύπελλα σε όλα τα σωματεία, αλλά και στους διαιτητές Βόϊκο, Κελαϊδίτη, Ξενάκη και Πατρή που διεύθυναν τις αναμετρήσεις. Επίσης, στην βράβευση συμμετείχε και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Νίκος Μπαμπάκος.

Την τελετή λήξης παρακολούθησε πλήθος κόσμου αφού το γήπεδο ήταν κατάμεστο από γονείς και απλούς φιλάθλους οι οποίοι καμάρωσαν τα παιδιά τους δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και υπενθύμισαν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ιδιαιτέρως  για τα παιδιά.

Η ΕΠΣΛ και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Υποδομών κ. Νίκος Χρόνης ευχαριστούν όλα τα σωματεία για την άψογη συνεργασία τους και εύχονται σε όλους τους αθλητές υγεία και πολλές επιτυχίες.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την τελετή:

 

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ