ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Share:

   

 Στις 3 Απριλίου 2016, διεξήχθησαν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες τελικός και ημιτελικός του παιδικού πρωταθλήματος στην Αγιάσο. Διοργανωτής των αγώνων ήταν η ΕΠΣ Λέσβου.Συμμετείχαν στον ημιτελικό οι ομάδες  Αναγέννηση Αγιάσου – Αχιλλέας Πέτρας, ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:30 π.μ.
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Αναγέννηση Αγιάσου με σκορ 1 – 0., Διαιτητές ήταν ο Βερβέρης, Τσογγάρη και Κελαϊδιτης, ενώ παρατηρητής αγώνα ήταν ο Χρόνης Νίκος.

Στον τελικό συμμετείχαν οι ομάδες Πολιχνίτος – Αιολικός και ο αγώνας ξεκίνησε στις 12:30. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ήταν ο Αιολικός με σκορ 1 – 0. Διαιτητές ήταν η Τσογγάρη, Βερβέρης, Κελαϊδίτης ενώ παρατηρητής αγώνας ήταν ο Χρόνης Νίκος.

a2

a1

Πλήθος κόσμου βρισκόταν στις κερκίδες και παρακολουθούσε με μεγάλη ευχαρίστηση τους αγώνες. Στην αρχή και των δύο αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του Κουντουρέλλη, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της Αναγέννησης Αγιάσου και στο συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου.

a6

a3

Τιμητική πλακέτα δόθηκε από τον κ. Πατρέλλη Κυριάκο στην οικογένεια Χαλδέζου Ιωάννη. Τις απονομές των κυπέλλων έκαναν ο κ. Πετρέλλης Κυριάκος, ο κ. Χρόνης Νίκος και ο Παπουτσέλλης Ευστράτιος.

Διαβάστε επίσης...

Μετά απο τροποποίηση της Προκήρυξης Κυπέλλου η Α Φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου 2021-2022 μετατίθεται για 02-03/10/2021.

 

Αναστολή Λειτουργίας Γραφείων ΕΠΣ Λέσβου έως 30/09/2021
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε στο email: epslesvou@hotmail.com

Για προμήθεια αιτήσεων μεταβολών 2021-2022 κατόπιν ραντεβού ΜΟΝΟ και

συμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί.

Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-12:00

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ