Τελικός αγώνας Πρωταθλήματος Νέων.

Share:

Σας γνωρίζουμε ότι το Δευτέρα 08/05/2017 θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας Πρωταθλήματος Νέων μεταξύ των ομάδων Αιγέας Πλωμαρίου – Οδ. Ελύτης. Πρίν από την έναρξη του αγώνα θα γίνει αγώνας επίδειξης από επιλεκτικούς αθλητές που συμμετείχαν με τα σωματεία τους στο πρωταθλήμα Νέων.

Η ώρα έναρξης του τελικού ορίζεται στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ο αγώνας επίδειξης διάρκειας μίας (1) μίας ώρας από μικτή σωματείων ορίζεται στις 17:15.

Οι ομάδες Αχιλλέας Πέτρας – ΑΕΛ Καλλονής – Πολιχνίτος και Αναγέννηση Αγιάσου θα αποτελέσουν της 1η ομάδα στον αγώνα επίδειξης και θα συμμετάσχουν με πέντε (5) αθλητές η κάθε ομάδα. Σύνολο είκοσι (20) αθλητές.

Οι ομάδες ΑΕ Μυτιλήνης – Αιολικός και Αστέρας Νίκης θα αποτελέσουν την 2η ομάδα στον αγώνα επίδειξης και θα συμμετάσχουν με έξι (6) αθλητές σε κάθε ομάδα. Σύνολο δεκαοχτώ (18) αθλητές.

Υπεύθυνοι των ομάδων θα είναι για το βόρειο όμιλο: Χρυσοστόμου Δημήτριος – Λασκαρίδης Κωνσταντίνος – Κατρακάζας Στυλιανός και Τζαννής Δημηήτριος και για τον νότιο όμιλο Κανάραρχος Δημήτριος – Σπανός Λάκης και Παπαδημητρίου Θεόδωρος.

Υποχρεωτικά πρέπει να αγωνισθούν όλα τα παιδιά. Στις αρχικές ενδεκάδες θα πρέπει να υπάρχουν από όλες τις ομάδες τουλάχιστον 2 – 3 αθλητές. Τα έσοδα των αγώνων θα δοθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του πεντάχρονου Άγγελου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι αγώνες είναι συνδιοργάνωση του Νομικού προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου κα της ΕΠΣ Λέσβου.

Παράκληση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία στο γήπεδο αθλητών – παραγόντων και φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ