Χαιρετιστήρια επιστολή Vitor Pereira

Share:

Σε χαιρετιστήρια επιστολή προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Vitor Pereira προς τους Προέδρους των Περιφερειακών Επιτροπών των ΕΠΣ, ζητώντας παράλληλα να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την ανάπλαση της διαιτησίας προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επίσης, τονίζει ότι η επιτυχία του ποδοσφαίρου είναι σημαντική καθώς μέσα απο τη συνεργασία τους που είναι απαραίτητη θα υπάρξουν βελτιώσεις στα θέματα της διαιτησίας και προσεχώς θα ανακοινωθούν σημαντικά μέτρα για την διαιτησία.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου Νίκος Χρόνης απάντησε στην επιστολή καταθέτωντας τις απόψεις του τις οποίες συνυπογράφει ο Πρόρεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος. Ακολουθούν οι επιστολές.

Προς τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ)

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2017

Θέμα: Εναρκτήριος χαιρετισμός

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ συνάδελφε,

Αρχικά, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου ευγνωμοσύνη για το ότι επιλέχθηκα για ένα τόσο σημαντικό καθήκον ως Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτηίας (ΚΕΔ) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Θα ήθελα επίσης να δείξω και να δηλώσω με πεποίθηση και εμπιστοσύνη την εξ ολοκλήρου προθυμία και δέσμευση μου, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κύριο Βαγγέλη Γραμμένο και την Εκτελεστική Επιτροπή του, τους συναδέλφους μου στην ΚΕΔ, όλους τους διαιτητές από όλες τις κατηγορίες και προφανώς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τις Επιτροπές Διαιτησίας, -όλοι μαζί!!!- να συνεισφέρουμε στην ανάπλαση της διαιτησίας για το καλό του ελλθηνικού ποδοσφαίρου, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Γνωρίζουμε πολυ καλά πόσο σημαντική είναι η επιτυχία του ποδοσφαίρου για την κοινωνία, ένα μέσον ενστάλαξης συλλογικής ευτυχίας και εθνικής υπερηφάνειας. Αυτή είναι η αντίληψη που πρέπει να μας ωθήσει μπροστά ώστε να συνεισφέρουμε στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, και τα νέα παιδιά να κάνουν το ποδόσφαιρο μια χαρούμενη γιορτή. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί, σε ένα ήρεμο περιβάλλον και με μία σχέση αρμονίας και εμπιστοσύνης, μπορούμε να πετύχουμε τα τόσο επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν είμαι ούτε Μεσσίας ούτε εθνοσωτήρας αλλά πιστεύω ότι η εθνική και η διεθνής μου εμπειρία μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να δημιουργίσουμε μία ατμόσφαιρα σταθερότητας που είναι απολύτως απαραίτητη στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Ύστερα από εξονυχιστική ανάλυση, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα σημαντικά μέτρα που θεωρούμε επωφελή για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα.

Θέματα όπως η εισροή και η διατήρηση νέων διαιτητών, προγράμματα εκπαίδευσης και εξέλιξης των υποσχόμενων διαιτητών και η αξιολόγηση των διαιτητών και η -κατά συνέπεια- άνοδος και υποβιβασμός τους, θα είναι επίσης ένα σημαντικό καθήκον για εμάς καθώς και μερικές τροποποιήσεις στην οργάνωση της διαιτησίας.

Ωστόσο, μόνο με τη δική σας υποστήριξη ως Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων σας και της ομάδας σας , θα επιτύχουμε σε αυτό το σημαντικό μας καθήκον.

Σίγουρα, πολύ σύντομα θα έχουμε ευκαιρίες να συνεργαστούμε στα σχέδιά μας με στενή αλληλεπίδραση. Στο κάτω κάτω όλοι στην ίδια βάρκα είμαστε.

Δια μέσου μιας ισχυρής επένδυσης στην εκπαίδευση και ανάπτυξη όλων των ανθρωπίνων πόρων εμπλεκομένων με τη διαιτησία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την κάθε στιγμή μια ευκαιρία μάθησης.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αγαπητέ συνάδελφε, ότι εγώ και η ΚΕΔ θα πάρουμε αποφάσεις με έναν εντελώς ανεξάρτητο και αμερόληπτο τρόπο.

Τέλος, αφήστε με να ευχηθώ, σε εσάς και την ομάδα σας, καλή επιτυχία στην έναρξη της τρέχουσας αθλητικής χρονιάς. Σας ευχαριστώ και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψουμε μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Με εκτίμση,

Vitor Melo Pereira

Βίτορ Μέλο Περέιρα

Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Η απάντηση του Προέδρου της επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Λέσβου Νίκου Χρόνη.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Διατησίας της ΕΠΣ Λέσβου

Νίκος Χρόνης

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου

Σταύρος Ψαρρόπουλος

 

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ