Με Ψαρρόπουλο και Σάλτα η νέα ΕΠΟ

Share:

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου να βρίσκεται μέσα στα 17 μέλη της Επιτροπής, ενώ ο Παναγιώτης Σάλτας εκλέχθηκε ως τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ. Ακόμη, τη θέση του αναπληρωτή προέδρου κατέλαβε ο  Νίκος Βακάλης, του Α’ αντιπροέδρου ο Αστέριος Αντωνίου και τη θέση του Ταμία ο Περικλής Λασκαράκης. Τη θέση του Β’ αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Στράτος. Επίσης, εγκρίθηκε από τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κατόπιν προτάσεως του κ. Γραμμένου, η παράταση της θητείας του Αλέξανδρου Δέδε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας για ακόμη έναν μήνα.

Μετά την άνετη επικράτηση του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξελέγησαν επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος συγκέντρωσε 48 ψήφους, ενώ πρώτος σε ψήφους από το νέο ΔΣ ήρθε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών  Παναγιώτης Δημητρίου συγκεντρώνοντας 51. Συνολικά εξελέγησαν οι παρακάτω:

Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών, 51 ψήφοι)

Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας, 50 ψήφοι)
Κωνσταντίνος Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου, 50 ψήφοι)
Δημοσθένης Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών, 50 ψήφοι)
Νικόλαος Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου, 49 ψήφοι)
Παναγιώτης Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου, 48 ψήφοι)
Περικλής Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας, 48 ψήφοι)
Παναγιώτης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας,  48 ψήφοι)
Σταύρος Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου, 48 ψήφοι)
Γιώργος Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας, 48 ψήφοι)
Λεωνίδας Θωμαΐδης (από ΕΠΣ Αθηνών, 47 ψήφοι)

Ακόμη, στο ΔΣ συμμετέχει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος και τρία επιπλέον μέλη στο σύνολο των 17 του ΔΣ εξέλεξε η Super League τα οποία είναι  ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης (14 ψήφους), ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ  Μάκης Γκαγκάτσης (14 ψήφους) και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης (12 ψήφους).

Επιπλέον, εξελέγησαν και τα αναπληρωματικά μέλη για την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς και ο πρόεδρος, ο αναπληρωτής πρόεδρος τακτικών και αναπληρωματικών μελών που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο:  Λεωνίδας Μαλιoύφας 51

Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Δημήτριος Τριανταφύλλου 51

Τακτικά μέλη Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Αβραάμ Πανίδης 51, Χαράλαμπος Δαμιανίδης 51, Κωνσταντίνος Νίκας 50, Σταύρος Σαρηγιαννίδης 50, Παναγιώτης Σάλτας 49.

Αναπληρωματικά μέλη Επιτροπής Ελέγχου & Συμμόρφωσης Ε.Π.Ο: Χαράλαμπος Kατσανάκης 43, Ευστράτιος Φεργαδιώτης 42, Αστέριος Τόκας 32.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Το γραφείο της ΕΠΣ Λέσβου θα παραμέινει κλειστό για το κοινό για λόγους δημόσιας υγείας.

Για την εξυπηρέτηση σας καλείτε στο 2251022004 απο 9:00-14:00 ή στο email: epslesvou@hotmail.com

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ