Δελτίο Τύπου για Γενική Συνέλευση Ε.Π.Ο στις 19.07.2021

Share:

Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραθανάσης και o Αναπ Ταμίας του ΔΣ  Σταύρος Γρυππιώτης, εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Λέσβου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Δευτέρα 19 Ιουλίου στην Αθήνα.

Η Συνέλευση οδηγήθηκε σε αναβολή της ψήφισης προτάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεών του, με ψήφους 62 ναι, 3 «παρών», 1 λευκό.

Το σώμα προχώρησε στην απόφαση αναβολής, ώστε να υπάρξει το περιθώριο ευρύτερης και διεξοδικής συζήτησης στις τάξεις της ποδοσφαιρικής οικογένειας αναφορικά με τις Καταστατικές αλλαγές τις οποίες έχουν προτείνει οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με σκοπό στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ε.Π.Ο η οποία ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2021, να παρθεί οριστική απόφαση.

Στο περιθώριο της συνέλευσης, οι κ. Καραθανάσης και Γρυππιώτης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ Ιάκωβο Φιλιππούση και με παράγοντες της ΕΠΟ προκειμένου να θέσουν ζητήματα που απασχολούν την  διοίκηση της ΕΠΣΛ και κατ’ επέκταση τα σωματεία.

Μεταξύ αυτών τέθηκε το θέμα της αναγνώρισης των συλλόγων από την ΓΓΑ και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την συμμετοχή τους ή όχι στα τοπικά πρωταθλήματα.  Συζήτησαν ακόμη το μεγάλο ζήτημα με την υποχρεωτική παρουσία στις ομάδες προπονητών αναγνωρισμένων από την ΓΓΑ, την χρηματοδότηση της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΛ η οποία εδώ και χρόνια όπως και σε όλες τις Ενώσεις έχει διακοπεί, ενώ ζήτησαν διευκρινίσεις από το νομικό τμήμα της ΕΠΟ για την διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΕΠΣΛ μετά την παραίτηση του Κυριάκου Πετρέλλη η οποία έγινε αποδεκτή στο  διοικητικό συμβούλιο στις 20/7/2021.

 

Διαβάστε επίσης...

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλείτε μονο στον αριθμό 2251022004.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ